V-Kaputechnika - tűzgátló ajtó, tűzgátló tolókapu, füstgátló ajtó, tűzgátló ajtó Pécs

GARÁZSKAPU - IPARI KAPU - TOLÓ- ÉS SZÁRNYASKAPU - SCAN-DOOR KAPU - TŰZGÁTLÓ AJTÓ - PVC SZALAGFÜGGÖNY - SOROMPÓ - KAPUNYITÓ

TŰZGÁTLÓ AJTÓ FORGALMAZÁS, SZERELÉS


Manapság a tűzbiztonság alapkritérium minden épületnél.
A tűzgátló ajtók csukott állapotban 30-90 percig képesek megakadályozni a tűz átterjedését.
Széles színválaszték, igényes kivitel jellemzi őket.
V-Kaputechnika - tűzgátló ajtó, tűzgátló tolókapu, füstgátló ajtó, tűzgátló ajtó Pécs

TŰZGÁTLÓ AJTÓ

A tűzgátló nyílóajtók egy- és kétszárnyú kivitelben 30, 60 vagy 90 perces tűzállósági határértékkel készülnek. Az önműködő záródást hidraulikus ajtócsukó biztosítja. Kétszárnyú tűzgátló ajtónál a szárnyak helyes záródását sorrendszabályozó biztosítja. Az tűzgátló ajtó készülhet betekintőablakkal, pánikzárral, vagy folyamatos nyitva tartást biztosító egyenáramú tartómágnessel.
A tok és az ajtólap a RAL-színskála szerint porszórt felületű. Az tűzgátló ajtók 750-2850 mm névleges szélesség és 1900-2800 mm névleges magasság között készülnek.
V-Kaputechnika - tűzgátló kapu, tűzgátló tolókapu, tűzgátló kapu Pécs

TŰZGÁTLÓ KAPU

A tűzszakaszba épített nagyméretű nyílások tűzgátló tolókapuk beépítésével zárhatók le. Az egy- és kétszárnyú kivitelű tűzgátló tolókapuk 30, 60 és 90 perces tűzállósági határértékkel készülnek. A kapuszárnyak önműködő záródását lejtős pálya vagy ellensúly, a nyitva tartott helyzetét pedig egyenáramú tartómágnes biztosítja. A kapuszárnyba építhető személybejárati ajtó és betekintőablak.
Az átjárható nyílás- szélesség 4000 mm-ig, a nyílásmagasság 4500 mm-ig terjed.
A speciális 30, 60 és 90 perces tűzállóságú üvegek alkalmazásával fix felületű szerkezetek is gyárthatók.
V-Kaputechnika - füstgátló ajtó, füstgátló ajtó Pécs

FÜSTGÁTLÓ AJTÓ

Füstgátló az az ajtó, amely a nyílászáró funkcióján kívül rendelkezik azzal a járulékos tulajdonsággal, hogy zárt állapotban - bizonyos szintig - képes a füst áthatolását is megakadályozni. A tűzvédelmi rendszer részeként az ajtóval szemben támasztott követelmény az, hogy korlátozza a füst áthatolását annak érdekében, hogy az ajtó túloldalán tapasztalható feltételek elfogadhatóak maradjanak.
Az általunk forgalmazott füstgátló ajtók alkalmasak lépcsőházak, lakóépületek, közintézmények, raktárak, üzemcsarnokok védelmére, ott ahol nem követelmény a tűzgátló funkció.
A füstgátló ajtó önműködő ajtócsukóval van ellátva, amely biztosítja az ajtó csukott állapotát a használaton kívüli időben, mert csak ekkor fejthetik ki megfelelően hatásukat.
Vállaljuk továbbá ipari- és garázskapuk, toló- és szárnyaskapuk, SCAN-DOOR kapuk, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, sorompók, dokkoló rendszerek forgalmazását, szerelését, szervizelését, automatizálását.

Tűzgátló ajtó Pécs - Tűzgátló ajtó Baranya megye - Tűzgátló ajtó Somogy megye - Tűzgátló ajtó Tolna megye
Lakossági kaputechnika - Ipari kaputechnika - Teljeskörű kaputechnika kivitelezés


Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 946 8947-es telefonszámon.
ELÉRHETŐSÉGEINK
H-7741 NAGYKOZÁR, PETŐFI S. U. 2.
TEL/FAX: +36 72 473 129
MOBIL: +36 30 946 8947
E-MAIL: INFO [KUKAC] VKAPUTECHNIKA [PONT] HU