V-Kaputechnika - tolókapu, úszókapu, tolókapu Pécs

GARÁZSKAPU - IPARI KAPU - TOLÓ- ÉS SZÁRNYASKAPU - SCAN-DOOR KAPU - TŰZGÁTLÓ AJTÓ - PVC SZALAGFÜGGÖNY - SOROMPÓ - KAPUNYITÓ

TOLÓKAPU - ÚSZÓKAPU FORGALMAZÁS, SZERELÉS


A tolókapu minden reggel kényelmessé teszi a munkába indulást és az esti hazaérkezést. Nem kell többé kiszállnia autójából, távirányítással nyithatja kapuját, ami automatikusan záródik, miután beállt kocsijával az udvarba.
Akár egy távirányítóról vezérelheti tolókapuját és garázskapuját, így az utcáról közvetlenül garázsába hajthat.
A tolókapu meghajtások a nyitás és a zárás minden fázisában biztonságosak, a kapu azonnal megáll hirtelen fellépő akadályok esetén. Biztonsági kiegészítőként infrasorompót ajánlunk, ami érintkezés nélkül felismeri a személyeket, tárgyakat és azonnal megállítja a kaput.
V-Kaputechnika - tolókapu, tolókapu Pécs

TOLÓKAPU

A kapu nyílásában a földbe süllyesztve egy vezetősínen gurul a kapu. Ennek előnye, hogy nagy kapunyílásokat lehet lezárni a segítségével. A kapuszárny a kerítéssel párhuzamosan, annak belső oldalán mozdul el. A tolókapu általában egy irányba nyílik, de nagyobb kapunyílásoknál előfordul a két darabban, két irányba nyíló változat is.
V-Kaputechnika - úszókapu, úszókapu Pécs

ÚSZÓKAPU

Az úszókapu működés közben a "levegőben úszva" nyílik és záródik. A kapu nyílásában nincs vezetősín a talajon és görgőt sem látunk az úszókapu működése közben.
Az úszókapu több előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Nincs vezető sín, ami lefagyhat vagy elszennyeződhet (ami gátolhatja, vagy megakadályozhatja a kapu működését), csendesebb és sokkal könnyebben gördül, nagyon kevés karbantartást igényel, élettartama hosszú.
Az úszókapu hátránya, hogy a nyitási irányba nagyobb helyre van szüksége, mint amennyit egy tolókapu igényel. Általában a nyílás 1/3-ával több hellyel kell számolni.
V-Kaputechnika - vasalatok, kerekek, görgők tolókapuhoz és úszókapuhoz

VASALATOK, KEREKEK, GÖRGŐK TOLÓ- ÉS ÚSZÓKAPUHOZ

A lakosságitól az ipari méretig, legyen az alsósínes, függesztett, úszókapu, vagy tolókapu, nálunk mindent megtalál hozzá.
Csapágyazott tolókapu kerekek alsó és oldalsó megtámasztással, felső megvezető görgők, alsósínes tolókapuhoz horganyzott sínek, függesztett tolókapuhoz C-sínek és rögzítőelemek, komplett görgőcsoportok, görgőbakok és C-sínek, felfutógörgők és ütközők úszókapu és tolókapu beépítéshez.
Tolókapuját, úszókapuját egyedileg tervezzük meg, hogy az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen.
Meglévő tolókapu, úszókapu utólagos motorizálásában, automatizálásában is szívesen segítünk.

Vállaljuk továbbá ipari- és garázskapuk, szárnyaskapuk, kapunyitó automatikák, SCAN-DOOR kapuk, tűzgátló ajtók, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, sorompók, dokkoló rendszerek forgalmazását, szerelését, szervizelését.

Tolókapu Pécs - Tolókapu Baranya megye - Tolókapu Somogy megye - Tolókapu Tolna megye
Lakossági kaputechnika - Ipari kaputechnika - Teljeskörű kaputechnika kivitelezés


Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 946 8947-es telefonszámon.
ELÉRHETŐSÉGEINK
H-7741 NAGYKOZÁR, PETŐFI S. U. 2.
TEL/FAX: +36 72 473 129
MOBIL: +36 30 946 8947
E-MAIL: INFO [KUKAC] VKAPUTECHNIKA [PONT] HU