V-Kaputechnika - ipari kapu, ipari kapu Pécs, ipari kapunyitó

GARÁZSKAPU - IPARI KAPU - TOLÓ- ÉS SZÁRNYASKAPU - SCAN-DOOR KAPU - TŰZGÁTLÓ AJTÓ - PVC SZALAGFÜGGÖNY - SOROMPÓ - KAPUNYITÓ

IPARI KAPU FORGALMAZÁS, SZERELÉS


Szervizek, raktárak, üzemek számára ajánljuk az általunk forgalmazott ipari kapukat. A jól megválasztott ipari kapu gyorsítja egy raktárépületnél a ki- és berakodást, a logisztikát. A gyorsjárású, vagy hőszigetelt kapu segít megőrizni az épület hőmérsékletét, csökkentve az épület fűtési költségét.
V-Kaputechnika - ipari szekcionált kapu, ipari kapu pécs

SZEKCIONÁLT IPARI KAPU

Az általunk forgalmazott szekcionált kapuk ipari és társasházi felhasználásra is egyaránt kiválóan alkalmasak. Minden igényt kielégítő kivitelben, rövid szállítási határidővel várjuk megrendelését. Az ipari kapuk működtethetők lehúzókötéllel, láncos felhúzóval, közvetlen tengelyhajtású, illetve húzómotorral. Többféle ablaktípus közül választhat kapujához és akár személybejárót is rendelhet hozzá.
V-Kaputechnika - gyorsjárású PVC kapu, ipari kapu pécs

PVC GYORSKAPU

Gazdaságos megoldás nagy raktárforgalom lebonyolítására. Az áruforgalom zökkenőmentesen, gyorsan és biztonságosan végezhető a gyorskapu segítségével, közben pedig energiát és időt takaríthat meg. Tengelyre feltekeredő és a nyitás során a köpenyt egymás mögé lapoló kivitelben is rendelhető a gyorskapu. A gyorskapu működtethető külső-belső oldali nyomógombbal, húzókapcsolóval, mikrohullámú radarral, hurokérzékelővel, távvezérléssel.
V-Kaputechnika - ISOPORT harmonika kapu

ISOPORT HARMONIKA KAPU

Az ISOPORT hőszigetelt, kézi mozgatású kapu oldalra harmonikaszerűen nyílik. Beépítése az épület belső, vagy külső homloksíkjára lehetséges. A kaputáblát alkotó panelek hőszigetelt ablakokkal is elláthatók. Személybejáró a kapulapba szerelt ajtóval biztosítható. Kényelmesen működtethető, karbantartási igénye csekély. Az ISOPORT kapuk szélességben 1250-7000 mm-ig, magasságban 2000-4800 mm-ig gyárthatók. A kapu gépi mozgatása is megoldható.
Forduljon hozzánk bizalommal és garantáltan megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb ipari kapu megoldást.

Vállaljuk továbbá garázskapuk, toló- és szárnyaskapuk, kapunyitó automatikák, SCAN-DOOR kapuk, tűzgátló ajtók, lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, sorompók, dokkoló rendszerek forgalmazását, szerelését, szervizelését.

Ipari kapu Pécs - Ipari kapuk Baranya megye - Ipari kapuk Somogy megye - Ipari kapuk Tolna megye
Ipari kaputechnika - Teljeskörű kaputechnika kivitelezés


Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 946 8947-es telefonszámon.
ELÉRHETŐSÉGEINK
H-7741 NAGYKOZÁR, PETŐFI S. U. 2.
TEL/FAX: +36 72 473 129
MOBIL: +36 30 946 8947
E-MAIL: INFO [KUKAC] VKAPUTECHNIKA [PONT] HU