V-Kaputechnika - szárnyaskapu, szárnyaskapu Pécs

GARÁZSKAPU - IPARI KAPU - TOLÓ- ÉS SZÁRNYASKAPU - SCAN-DOOR KAPU - TŰZGÁTLÓ AJTÓ - PVC SZALAGFÜGGÖNY - SOROMPÓ - KAPUNYITÓ

SZÁRNYASKAPU FORGALMAZÁS, SZERELÉS


A szárnyaskapu hasonlóan a tolókapuhoz megkönnyíti a reggeli indulást. Nem kell többé kiszállnia autójából, távirányítással nyithatja kapuját, ami automatikusan záródik, miután beállt kocsijával az udvarba.
Akár egy távirányítóról is vezérelheti szárnyaskapuját és garázskapuját, így az utcáról közvetlenül garázsába hajthat.
A szárnyaskapu meghajtások a nyitás és a zárás minden fázisában biztonságosak, a kapu azonnal megáll hirtelen fellépő akadályok esetén. Biztonsági kiegészítőként infrasorompót ajánlunk, ami érintkezés nélkül felismeri a személyeket, tárgyakat és azonnal megállítja a kaput.
V-Kaputechnika - szárnyaskapu, szárnyaskapu Pécs

SZÁRNYASKAPU - EGYSZÁRNYÚ ÉS KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL

Néhány dologra fontos kitérni, mikor végiggondoljuk, hogy milyen szárnyaskapu lenne megfelelő számunkra. Egyszárnyú, vagy kétszárnyú legyen a kapu, mekkora a nyílás, ahova a kapu beépítésre kerül? Mivel a szárnyaskapu esetében a teljes terhelést a kapuoszlopok veszik fel, ezért fontos, hogy mekkora súlyúak a kapuszárnyak. A kapu súlya meghatározza továbbá azt is, hogy milyen kapunyitó kerüljön felszerelésre.
V-Kaputechnika - szárnyaskapu alkatrészek, szárnyaskapu Pécs

SZÁRNYASKAPU ALKATRÉSZEK

Kis- és nagyméretű szárnyaskapu nyitók, gyalogos bejáratú szárnyaskapu nyitók, egy- és kétszárnyú kivitelű szárnyaskapu működtető motorok egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.
Kireteszelők, elektromos zárak, fotocellák, villogó lámpák, kódzárak és mágneskártya olvasókat is kínálunk szárnyaskapuinkhoz.
Szárnyaskapuját egyedileg tervezzük meg, hogy az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen.
Meglévő szárnyaskapu utólagos motorizálásában, automatizálásában is szívesen segítünk.

Vállaljuk továbbá ipari- és garázskapuk, tolókapuk, kapunyitó automatikák, SCAN-DOOR kapuk, tűzgátló ajtók, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, sorompók, dokkoló rendszerek forgalmazását, szerelését, szervizelését.

Szárnyaskapu Pécs - Szárnyaskapu Baranya megye - Szárnyaskapu Somogy megye - Szárnyaskapu Tolna megye
Lakossági kaputechnika - Ipari kaputechnika - Teljeskörű kaputechnika kivitelezés


Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 946 8947-es telefonszámon.
ELÉRHETŐSÉGEINK
H-7741 NAGYKOZÁR, PETŐFI S. U. 2.
TEL/FAX: +36 72 473 129
MOBIL: +36 30 946 8947
E-MAIL: INFO [KUKAC] VKAPUTECHNIKA [PONT] HU