V-Kaputechnika - sorompó, automata ipari és karos kivitel, sorompó pécs

GARÁZSKAPU - IPARI KAPU - TOLÓ- ÉS SZÁRNYASKAPU - SCAN-DOOR KAPU - TŰZGÁTLÓ AJTÓ - PVC SZALAGFÜGGÖNY - SOROMPÓ - KAPUNYITÓ

SOROMPÓ FORGALMAZÁS, SZERELÉS


A sorompó általában az első, amivel az Ön vállalkozásához érkező látogató találkozik. A profi sorompó modern és elegáns megjelenést kölcsönöz cége főbejáratának.
Egy beléptető rendszer segítségével emberi felügyelet nélkül is könnyedén szabályozhatja és ellenőrizheti a forgalmat, a területekre való be- és kihajtást.
Tökéletesen alkalmazható cégek, telephelyek, lakóparkok, magánterületek, kereskedelmi vagy ipari létesítmények bejáratainál, vagy parkoló és beléptető rendszerek részeként.
Mielőtt megvásárol egy sorompót, mindenképpen kérje ki egy szakember véleményét. A sorompó műszaki paramétereit és egyéb tulajdonságait a leendő igénybevételhez, a sorompókar hosszához és a helyszín adta körülményekhez kell igazítani.
A megfelelő sorompók kiválasztását és a kivitelezést bízza szakértő kollégánkra. Cégünk 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik sorompók telepítése területén. Folyamatosan képzett szerelő és értékesítő kollégákkal állunk az Ön rendelkezésére, és az igényeinek ismeretében a legmegfelelőbb típust tudjuk ajánlani.
V-Kaputechnika - karos sorompó, automata sorompó pécs

KAROS SOROMPÓ

Ideális megoldás parkolók, parkolóházak, mélygarázsok, autószalonok, bejáratok lezárására, akár nagy forgalmú helyekre is.
Könnyen kezelhető és csak minimális karbantartást igényel, hosszú élettartamú, megbízható és stabil működésű.
Többféle kivitelben és széles méretválasztékban kapható.
Kiviteltől és mérettől függően beépített, vagy utólag rendelhető vezérléssel és motorral is kérhető. A vezérlés és a motor mindig a mérethez és az igénybevétel mértékéhez igazodik.
V-Kaputechnika - láncos sorompó, automata sorompó pécs

LÁNCOS SOROMPÓ

A láncos sorompókat exkluzív megjelenésük alapján elsősorban építészetileg igényes, városi beépítettségű környezetben történő használatra javasoljuk.
A CAT automata láncos sorompó a lánc kifeszítésével maximum 16m nyílás lezárására alkalmas. Ideális megoldás parkolók, közterületek, műemlékek, autószalonok lezárására is.
Kétféle lánccal kapható: 9*38mm szemméretű lánc, maximum 8 méter nyílásszélességig, valamint 5*18mm szemméretű lánc, maximum 16 méter nyílásszélességig.
A sorompók áramszünet esetén kulccsal kioldhatók, így a kar kézzel is nyitható és zárható, bármely helyzetben rögzíthető. Néhány típus szünetmentesíthető, így áramszünet esetén is működőképes marad.
A sorompókhoz számos különféle kiegészítő rendelhető: villogó lámpa, ütközőgumi karos sorompóhoz, árbóc csukló kis belmagasságú helyiségekben felszerelt sorompóhoz, vörös színű öntapadós fényvisszaverő matrica sorompó karhoz, fix és mozgó sorompó bak, alumínium sorompó szakáll, fotocella konzol, rögzítőtalp villogólámpa konzolhoz, láncvédő profil láncos sorompóhoz.

Sorompó Pécs - Sorompó Baranya megye - Sorompó Somogy megye - Sorompó Tolna megye
Lakossági kaputechnika - Ipari kaputechnika - Teljeskörű kaputechnika kivitelezés


Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 946 8947-es telefonszámon.
ELÉRHETŐSÉGEINK
H-7741 NAGYKOZÁR, PETŐFI S. U. 2.
TEL/FAX: +36 72 473 129
MOBIL: +36 30 946 8947
E-MAIL: INFO [KUKAC] VKAPUTECHNIKA [PONT] HU